21.02.2016

Pratix365 zemin temizleyici tüy toplama rulosu



Güneş giren eve doktor girmese de ne kadar çok toz girdiğini bu sayede net şekilde görürüz.Hatta gözlerimize inanamayız. Odanın her yerinde bir aşağıya bir yukarı gezen, oraya buraya konan tozlar oldukça sinir bozucudur. Tamam, yeter ki eve toz girmesin kapı pencereyi açmayacağım diye bir durum da son derece anlamsızdır. Çünkü tozlar girer. Bir yolunu bulur ve girerler. E tabi biz de onları sırtımızda, yanımızda getirdiğimiz eşyalarla taşıyarak sokarız içeri. Her yer inşaat, yol kaldırım imalatı, park haline gelmeyi bekleyen açık toprak alanlar, kazı dolgu derken toz dumanının içinde yaşıyoruz. Pratix365 zemin temizleyici tüy toplama rulosu ile evinizde tozlardan eser kalmaz.

Tozun evimizde, iş yerimizde feci görünümünün yanı sıra sağlığımıza da zararları var. Yani sadece "Toz içinde yaşıyor O, sehpasını gördün mü?" tarzı dedikodulara maruz kalmaz ayrıca sağlığınızdan da olursunuz.
Peki, tozların zararları neler bir bakalım;

Her insanda toz farklı hastalıklarla kendini gösterebilir. Tozun yapısındaki çok çeşitli canlı mikroorganizmalar vücuda girer ve zehirli madde üretebilirler. Ne zaman ki bağışıklık sisteminde bir zayıflama olur ya da vücut tozlarla mücadeleden bıkar, alerjilere duyarlılık artmaya başlar. 
Bronşit, astım, kalp ve solunum organlarında zayıflama ve eklem, pankreas, böbrek kistleri tozun neden olabileceği rahatsızlıklardır. 

Tamamen tozsuz bir hayat için en sevdiğiniz dağın zirvesinde bir yaşam kurabilirsiniz. Bu kadarını yapamam derseniz de en azından evinizde tozların hakimiyetine son verin. Tabi onları oradan yan tarafa ya da havaya savurmak sadece vakit kaybıdır. Pratix365 zemin temizleyici tüy toplama rulosu ile hala tanışmadıysanız buyurun : pratix365.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder